Inscripcions

Per a inscriure-us com a músics a la Festa del Flabiol, anoteu les vostres dades al formulari que trobareu al final del text. Si no el veieu correctament, podeu accedir-hi també des d'aquest enllaç: https://forms.gle/JaTktzLX1X6ytAz46

IMPORTANT!

És convenient que els músics o grups interessats en participar en la Festa del Flabiol s'inscriguin abans del 23 d'octubre. Tot i que com s'ha fet sempre s'intentarà deixar tothom satisfet, l'organització no es pot comprometre a garantir cap aspecte de logística a qui s'inscrigui més tard d'aquesta data. La compensació pel desplaçament només serà possible per als inscrits abans del dia 23.

L'organització ofereix el dinar dels músics, i el dels acompanyants amb un màxim d'un acompanyant per músic. La resta de tiquets de dinar s'hauran de pagar a part.

Si preferiu un menú vegetarià, o teniu alguna intolerància alimentària, indiqueu-ho a l'apartat "Observacions".

Recordeu que els àpats (tret del dinar de diumenge) i el dormir se'ls ha de procurar cadascú. Podem oferir lloc per dormir al Poliesportiu de Can Delfí però cal avisar a l'organització abans del dia 23 d'octubre i portar sac de dormir.

Entenem com a participació activa en l'aplec de la Festa del Flabiol els següents actes:

  1. L'assaig de la peça conjunta 
  2. La interpretació durant tot el matí en els llocs assignats per l'organització
  3. La participació en la roda i la peça conjunta al migdia i sobretot en
  4. El concert de la tarda.

Els compromisos que l'organització pugui oferir s'entendran sempre en relació a aquesta participació activa.