dijous, 3 de novembre del 2016

El programa conjunt de la Festa del Flabiol i la Fira de Tardor


No ho sentiu? No ho noteu? Ja se sent a l'aire la flaire de la 32a Festa del Flabiol 2016! Aquest dissabte, arrenquem!

Com heu vist, a la nostra web hi ha el programa de la Festa del Flabiol. Ara bé, pels que vulgueu gaudir també de les activitats de la Fira de Tardor, us presentem aquí del programa conjunt de les dues trobades.

Així, si algun familiar vostre remuga alguna cosa tipus "-Un altre any vols anar a Arbúcies? Què faré jo tot el cap de setmana allà, quan n'estigui fart de tants flabiols?", sempre li podreu mostrar aquest programa i respondre-li: "-Moltes coses: Arbúcies serà una festa!"

Podeu trobar el programa seguint aquest enllaç.

Ah, i mireu quin vídeo més xulo ha fet l'Ajuntament d'Arbúcies!

2 comentaris:

  1. Com és que siguent una fira de música i cultura exhibiu animals i a sobre els teniu sense menjar ni beure en condicions ??

    ResponElimina
  2. Benvolguda Marta,
    Malgrat que enguany la Festa del Flabiol i la Fira de Tardor comparteixin cartell i programa, una i altra són dues trobades diferents, cada una amb la seva comissió organitzadora. Els organitzadors de la Festa del Flabiol desconeixem els motius que han portat a exposar animals vius engabiats durant el cap de setmana, i desconeixem també les condicions i el tracte que se'ls ha ofert. Tot el que podem fer és transmetre a l'Ajuntament les vostres observacions, per tal que aquest ho parli amb els organitzadors de la Fira de Tardor, i en prengui les mesures que cregui oportunes. Lamentem de debò aquesta situació.

    ResponElimina