dilluns, 28 de setembre de 2020

La peça conjunta del 2020: el ball de nyacres

 


Enguany, la peça conjunta té un gran sentit emotiu per a tots els i les flabiolaires, i la resta d'amics i amigues de la Festa del Flabiol d'Arbúcies. Es tracta del "ball de nyacres", un ball i cançó que tots i totes relacionem de seguida amb en Manel i la Cris.

La Cris, la Cristina Barceló i Vidal, ens ha deixat aquesta primavera passada. En record i homenatge a ella, i com a abraçada musical al seu i nostre Manel, la peça conjunta no podia ser altra que aquesta.

El ball de nyacres és una melodia empordanesa, que s'ha estès a tot el país. La versió que interpretarem el 8 de novembre és l'arranjament per a flabiol i bombo que n'ha fet en Carles Mas, i que podeu descarregar-vos d'aquest enllaç.

A banda de la peça conjunta, també valdrà la pena portar repassat el "xotis del pare", que també farem sonar en alguns moments de la Festa en commemoració del centenari del naixement del Roviretes.

1 comentari:

  1. KIRKSITE– An alloy of aluminum and zinc used for the construction of blow molds; it imparts excessive diploma of heat conductivity to the mildew. FINISH– To complete the secondary work on a molded part so that it's ready for use. Operations similar to submitting, deflashing, buffing, drilling, tapping, degating are generally known as finishing operations. FABRICATE– To work a fabric into a finished form by machining, forming, or other operation. ENCAPSULATING– Enclosing an article in a closed envelope of plastic, by immersing the thing in a casting resin and permitting the Stockings for Women resin to polymerize or, if hot, to cool. ELECTRIC DISCHARGE MACHINING – A steel working course of relevant to mildew construction by which controlled sparking is used to erode away the work piece.

    ResponElimina