dimarts, 9 d’octubre del 2018

La @festadelflabiol, a Telegram!


Ja fa anys que, en la mesura de les possibilitats de la Comissió, la Festa del Flabiol té presència activa a internet i les xarxes: entenem que és una manera de facilitar a flabiolaires i amics del flabiol l'accés a la informació de la Festa, i alhora és un multiplicador que permet fer arribar el que vivim a Arbúcies més enllà de les fronteres del Montseny i les Guilleries.

Enguany, hem donat una passa més, i a la web i el Facebook els hem afegit una altra plataforma: un canal a Telegram!

Per als que no conegueu què és Telegram, es tracta d'una aplicació de missatgeria, a l'estil d'altres plataformes com Hangouts (de Google), WhatsApp (propietat de Facebook), Line o Signal. Una de les funcionalitats que ofereix són els canals: són xats unidireccionals, que permeten que un administrador o creador de contingut faci arribar missatges a tots aquells usuaris que s'hi hagin subscrit. Els canals de Telegram són molt útils per a fer arribar informació instantània, i per aquest motiu el fan servir moltes administracions públiques (com la Generalitat de Catalunya), mitjans de comunicació, o moviments socials (com els CDR).

El canal de Telegram de la Festa del Flabiol el fem servir per a informar de novetats publicades a la web i, un cop començada la festa, servirà si convé per fer arribar informació de darrera hora sobre la trobada.

Voleu subscriure-us-hi? És molt senzill: només cal que seguiu aquestes passes:

  1. El primer que heu de fer és instal·lar-vos l'app al vostre dispositiu (mòbil, tablet, etc.). 
  2. En segon lloc, obrir aquest enllaç des del vostre dispositiu (i indicar que voleu obrir-lo amb l'app de Telegram: http://www.t.me/festadelflabiol
  3. En cas que no us funcioni l'enllaç, obriu l'app i, al cercador, busqueu "@festadelflabiol"
  4. Un cop obert el canal, feu clic a "Join" (o, si teniu l'app en un altre idioma, la traducció que correspongui).

Ja ho veieu! Ben senzill!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada