dijous, 11 d’octubre del 2018

Novetat: una Escola de Joves Flabiolaires!



Ja fa temps que hi estaven treballant, i ara ja sí es pot fer públic: enguany, en paral·lel a la Festa del Flabiol, se celebrarà una Escola de Joves Flabiolaires!

Els organitzadors són la Joana Domènech i en Pau Benítez, dos flabiolaires habituals de la Festa, que fa temps que rumiaven com crear un espai on acollir els joves a la Festa d'Arbúcies, i que fos una experiència de trobada de la joventut flabiolaire de les diverses escoles i mestratges de flabiol d'arreu de Catalunya.

I aquí ho tenim: el resultat és l'Escola de Joves Flabiolaires: una trobada que compaginarà activitats pròpies per als joves, amb la participació en activitats del conjunt de la Festa.

Com expliquen ells mateixos, es tracta d'unes colònies (...) pensades per a nois i noies d'entre 12 i 25 anys.

L'objectiu de l'Escola per a Joves Flabiolaires és organitzar un cap de setmana formatiu i lúdic al voltant de l’instrument i la festa amb l’objectiu d’acostar-la i fomentar la coneixença entre els joves flabiolaires.

Creiem que és interessant i important que els joves vegin altres maneres de fer i d’ensenyar més enllà de les que estan acostumats. Un lloc on puguin compartir experiències i inquietuds sobre l’instrument i tocar nou repertori amb altres joves de la seva mateixa edat. En aquesta edició, els professors que duran a terme les 5h de formació intensiva seran la Cristina Boixadera i en Quim Boix però la idea és que siguin rotatius en cada edició.

Si voleu saber-ne més, podeu:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada