divendres, 14 d’octubre del 2016

La Fira de Tardor i la Festa del Flabiol


Una de les novetats d'aquest 2016 és que la Festa del Flabiol i la Fira de Tardor s'uneixen en un sol cap de setmana. L'objectiu, com no pot ser altre, és el de sumar forces, i oferir al visitant, sigui flabiolaire, boletaire o senzillament una persona amb ganes de gaudir d'un cap de setmana a Arbúcies, una experiència complerta de tot allò que ofereix el Montseny: natura i cultura en un entorn excepcional.

Segurament ja coneixeu la Festa del Flabiol (i, si no, feu una ullada a la pestanya Presentació d'aquesta web), de manera que avui us presentarem la Fira de Tardor.

L'origen de la Fira de Tardor cal anar-lo a trobar ara fa vint-i-cinc anys, quan una colla d'arbuciencs apassionats dels bolets van decidir organitzar un primer Tast de Bolets a la vila. A partir d'aquí, i gràcies al boca-orella i al creixement de l'interès per la cultura boletaire, el Tast va anar fent-se gran, i va passar a ser Trobada Boletaire i, finalment, fira de Tardor i del Bolet.

Així, actualment, a banda de les activitats específicament boletaires (com el concurs de boletaires i el tast de bolets del Montseny), la Fira de Tardor aplega també una fira d'artesans, i diverses activitats organitzades pel Museu Entològic del Montseny - La Gabella.

El repte d'enguany és demostrar que els bolets, degustats amb música de flabiol i bombo, són encara més bons!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada